TAOPATCH® SLOVENIJA - CENTER ZA POMOČ UPORABNIKOM

Informacije o produktu

Taopatch® je nanotehnološka naprava, ki združuje svetlobno terapijo in akupunkturo.

Vsebuje nanokristale, ki pretvarjajo toploto iz telesa v svetlobo (tudi sveti v temi). Ta svetloba se pošilja v specifilčne akupunkturne točke na telesu, kar telesu pomaga "spomniti se", kako naravno komunicirati s preostalim telesom. Rezultat so številne koristi za zdravje, od boljšega ravnotežja in drže, do boljšega spanca, osredotočenosti, atletske uspešnosti, lajšanja bolečin in še česa.

Življenjska doba s polno funkcionalnostjo posamezne enote naprave je 2 leti.

Naprava je nepremočljiva in se so lahko nosi pod prho, med plavanjem ali drugimi vodnimi aktivnostmi. Priporočamo uporabo lepilnih trakov, primernih za te dejavnosti za dodatno zaščito naprav.

Ne. Taopatch de®luje prek toplote iz telesa in okolja.

Taopatch® je varen za namestitev na kožo. Ta patentirana tehnologija je v Evropi licencirana kot medicinski pripomoček razreda 1.

Za izdelke, naročene na naši uradni spletni strani, ponujamo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.

Seveda. Lahko opravite brezplačno testiranje na lokaciji enega izmed naših strokovnih nameščevalcev.

Uporaba produkta

Uporabniški vidik: Enote Taopatcha se pritrdi/namesti na določene točke telesa z običajnim medicinskim trakom ali posebnimi hipoalergenimi lepilnimi trakovi po meri, ki jih imamo v ponudbi. Protokole postavitev posameznih enot prejmete z navodili za uporabo.

Tehnično-strokovni vidik: Toplota vašega telesa se pretvori v svetlobo določenih terapevtskih frekvenc, ki so podobne frekvencam fotonov, ki jih vaš živčni sistem uporablja za komunikacijo s preostalim telesom.

Po navodilih skupaj s strokovnjakom se izbere protokol, s katerim želite začeti. Pri uporabi nanonapravic je pomembno, da telesu daste čas za prilagoditev. Napravice je potrebno nositi, kot je prikazano spodaj:

 

Enote Taopatcha lahko speremo z milom in toplo vodo, s tem odstranimo ostanke lepila in razkužimo napravice. Le-te so nepremočljive in jih je mogoče prati brez poškodb.

Namešča se jih na različne akupunkturne točke hkrati in pritrdi z lepilnimi trakovi. Najpogostejše priporočene umestitve naprav so navedene v navodilih.

Število napravic, ki jih je mogoče hkrati nositi, ni omejeno. Enote Taopatch® so lahko tudi mešane (npr. Start + Pro).

Rezultati so odvisni od številnih dejavnikov, kot so stopnja toksičnosti, hidracija, leta obstoječega stanja/težave, itd.

Prvi rezultati so opazni takoj, drugi pa lahko trajajo nekoliko dlje. Zato je zelo pomembno, da pred in po uporabi Taopatcha naredite preizkus in se posnamete ter s tem dobite referenčno točko za primerjavo.

Taopatch® pomaga živčnemu sistemu, da se reprogramira prek neprekinjene izpostavitve majhni količini hranilne svetlobe. Dlje kot se obliži uporabljajo, bolj globoki bodo rezultati.

Po 2-letnem obdobju uporabo boste najverjetneje imeli stabilne in trajne koristi.

Vsaka oseba ima različno resnost stanj in simptomov. Toplo priporočamo, da neprekinjeno nosite Taopatch® tudi po velikem napredku in s tem dovolite telesu, da se lahko vrne v vibracijsko stanje, ki nenehno prinaša harmonijo in lahkotnost celotnega sistema.

IMATE ŠE VEDNO VPRAŠANJA?

Stopite v kontakt z našo ekipo za podporo uporabnikom:

Pokličite nas na +386 41 639 166

ali prosim izpolnite kontaktni obrazec spodaj in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.  


Vprašajte nas