UPORABA V ŠPORTU

Dr. Federico Genovesi, fizioterapevt nogometnega kluba Manchester City

je v svoji knjigi: Neposredne poškodbe in miofascialne težave v športu, predstavil svojo teorijo o poškodbah. Vidi jih kot dejavnike tveganja, ki lahko zelo prizadenejo organizem. Pri reševanju težav, ki jih navaja, se sklicuje na pripomočke Taopatch®.

Zakaj Taopatch® uporabljajo profesionalni in rekreativni športniki?

image_2021-01-21_190128

MNENJE FIZIOTERAPEVTA

“Sem atletski trener in strokovnjak za kineziologijo in osteopatijo. Treniram več ekip in športnikov posameznikov. Pridobil sem veliko izkušenj s programom treningov profesionalnih športnikov, ki ne smejo biti omejeni samo na fizično pripravo in tehniko gibanja, saj postane organizem prej ali slej manj učinkovit, pojavijo pa se lahko tudi telesne težave. Nanotehnologija Taopatch® mojim atletom odlično pomaga k učinkovitosti in odpravine pravilnosti v gibanju, da se omejijo možnosti poškodb. Če pride do poškodbe, protokoli uporabe izdelka skupaj s programom posebnih vaj pomagajo, da sklepom hitreje in učinkoviteje povrnemo celovito funkcionalnost.«

DR. FRANCESCO LO RE, atletski trener Catania Beachsoccer, kineziolog in osteopat

MNENJE FIZIOTERAPEVTA

“Sem atletski trener in strokovnjak za kineziologijo ter osteopatijo. Treniram več ekip in športnikov posameznikov. Pridobil sem veliko izkušenj s programom treningov profesionalnih športnikov, ki ne smejo biti omejeni samo na fizično pripravo in tehniko gibanja, saj postane organizem prej ali slej manj učinkovit, pojavijo pa se lahko tudi telesne težave. Nanotehnologija Taopatch® mojim atletom odlično pomaga k učinkovitosti in odpravi nepravilnosti v gibanju, da se omejijo možnosti poškodb. Če pride do poškodbe, protokoli uporabe izdelka skupaj s programom posebnih vaj pomagajo, da sklepom hitreje in učinkoviteje povrnemo celovito funkcionalnost.«

DR. FRANCESCO LO RE, atletski trener Catania Beachsoccer, kineziolog in osteopat

Tehnologijo TaoPatch® uporabljajo
atleti in športni klubi:

Taopatch® je uradni dobavitelj:

Na katere funkcije, ki vplivajo na športne aktivnosti TaoPatch® najbolj deluje?

Taopatch® neposredno vpliva na proprioceptivni sistem in s tem izboljšuje telesno držo in gibanje.

Kaj je Propriocepcija?

Propriocepcija je zmožnost zaznave in prepoznave položaja lastnega telesa v prostoru in zakrčenosti lastnih mišic, ne da bi pri tem uporabljali vid. Propriocepcija je bistvenega pomena pri kompleksnem mehanizmu nadzora gibanja.

Znanstveno je dokazano, da Taopatch®:

Kaj pravijo nekateri vrhunski športniki o uporabi Taopatcha:

LEONARDO NOCENTINI, svetovni prvak v triatlonu “Ironman” (2017)

“Treniram triatlon. To je disciplina, pri kateri je telo vedno znova postavljeno pred nove preizkušnje. Spoznal sem prof. Lo Reja in medicinski pripomoček Taopatch®, saj sem iskal način, da bi se izognil situacijam, ki povzročajo poškodbe. Ta izdelek nenehno skrbi, da je moja telesna drža med treningi pravilna in še več kot to. Lahko rečem, da so rezultati res dobri.”

LUCIANO SIRINGO, svetovni prvak v inline rolanju – 2017

“Po številnih neuspešnih poskusih odprave kronične bolečine v ledvenem delu, sem se vendarle odločil poskusiti še ta izdelek. In končno mi je »čudežno« uspelo. Zdaj se moje telo odziva celoviteje, sem bolj motiviran in pripravljen na nove izzive”.

ALESSANDRO BRANCATO, 3-kratni italijanski prvak v polmaratonu

“Uporabljam medicinski pripomoček Taopatch®. Takoj sem zaznal, da je moje gibanje bolj tekoče in da imam boljši nadzor nad telesom v prostoru. Še najbolj pa me je presenetilo, da so izginile bolečine, za katerih sem misli, da so posledica prevelikih naporov zaradi kilometrov, ki jih pretečem. Izkazalo se je, da so bile bolečine posledica posturalnega neravnovesja. Med treningom sem opazil bolj harmonično izvajanje atletskih gibov in manj napora pri izvajanju različnih vrst gibanja in tekaških tehnik”.