Kateri TAOPATCH® je PRAVI ZAME?

Taopatch® START: Originalna formula. Vključuje dve plasti nanokristalov in 190 terapevtskih signalov za vaš živčni sistem.

Taopatch® PRO: Nova formula. Vsebuje štiri plasti nanokristalov in 350 terapevtskih signalov za do 3x hitrejše in boljše rezultate ter širši spekter koristi.

Taopatch® EMOTION: Najnovejša verzija Taopatcha, ki je namenjena doseganju boljšega počutja, premagovanju splošnega stresa in aksioznosti. Po priporočilih se ga uporablja skupaj s Taopatch® START.

Priporočen protokol za simptome nevroloških stanj (multipla skleroza, fibromalgija, Parkinsonova bolezen, itd…) vsebuje 2 paketa.

Taopatch® SPORT: Verzija za rekreativne in profesionalne športnike, ki želijo izboljšati svoje rezultate ali se hitreje regenerirati po naporih, s povečano simetrijo telesa, ravnotežjem in aktivacijo mišic.

Ste še vedno v dvomih kateri TAOPATCH je pravi za vas?   Pokličite +386 41 639 166 in svetoval vam bo trenutno prosti strokovnjak.

Taopatch® kot patentiran medicinski pripomoček, registiran v EU, je znanstveno dokazano brez kemikalij, toksičnih medikamentov ali stranskih učinkov. Taopatch® ne deluje transdermalno (ne sprošča nikakršnih snovi skozi kožo) in ne spreminja frekvence ob bližini oziroma v stiku z mobilnim telefonom.